Anti-tekenbandje met kralen

Hoe werkt het:

In alle biologische systemen zitten opbouwende en afbrekende micro organismen. In onze keramiek kralen zitten opbouwende micro organismen, deze zijn meegebakken in de keramische kralen.

Deze organismen helpen om in biologische systemen de positieve micro organismen te ondersteunen en te vermeerderen. Een biologisch systeem is bijvoorbeeld jouw hond of jouw eigen lichaam. Daarnaast zorgen deze keramiek kralen ervoor dat onze watermoleculen weer in balans komen. Ons lichaam bestaat uit ongeveer 70% uit water. Wanneer onze waterhuishouding niet op orde is kunnen we uit balans raken, onrustig worden en de weerstand zal lager zijn. Bovendien heeft het keramiek een bepaalde resonantie. Na een aantal weken heeft het zijn frequentie bereikt en gaat het dit afgeven aan zijn omgeving. Doordat er silicium in de klei meegebakken is, zal de resonantie gelijk blijven voor een lange tijd. Deze resonantie is niet merkbaar voor huisdieren of mensen, maar teken en vlooien houden er niet van en zullen zich niet snel of veel minder snel (vast) bijten.

Hoe werkt dat dan?

Brengt de molecuul structuur van onze waterhuishouding in balans.

Geeft rust.

Verhoogt de weerstand.

De resonantie is onaantrekkelijk voor teken en vlooien.

Gebruiksaanwijzing en onderhoud:

De halsband of armband zo veel mogelijk dragen, dag en nacht.

Na ongeveer 2/3 weken constant dragen zal de band op peil zijn. (Hij mag wel even af bij wild spelen)

De armband of halsband elke 2 weken afspoelen met schoon water om vervuiling tegen te gaan.

Maar soms hebben de bandjes echt even een sopje nodig en hiervoor is niet elk middel geschikt. Wipe and Clean (zie onderaan) is een allesreiniger, op natuurlijke basis, met EM bacteriën erin verwerkt. Een veilige allesreiniger voor je EM kralen en je koord.

Je kan dit reinigingsmiddel veilig gebruiken voor je koord en de EM kralen. Hierdoor blijft de werking en resonantie optimaal.

Ervaring:

De invloed van de keramiek kralen is voor elk individu verschillend. De halsbanden geven geen 100% garantie tegen teken of vlooien, net zo min dat chemische middelen deze garantie geven. Ervaring leert dat honden met een keramische tekenband, beter beschermd zijn dan honden zonder teken en vlooien bescherming.

Sam was onze 'proefhond'. Ze draagt haar anti-tekenbandje nu meer dan 1 jaar en bij haar hebben we niet 1 teek gevonden. Een succes!

Het aantal teken en vlooien mindert of verdwijnt zelfs. Bij sommige honden lijkt het ogenschijnlijk niet te helpen, maar dan blijkt vaak dat andere factoren ook een rol spelen. Zoals bijvoorbeeld voeding, aandacht, hygiëne, temperatuur,...

 

3 kleuren

Kleuren op deze foto:
l: 3.8. - 3.19. - 3.8. (sluiting)
r: 3.76. - 3.29. - 3.76. (sluiting)

 

Hoe hou je de
anti-tekenbandjes proper?

Wasmiddel met EM bacteriën voor anti-tekenbandjes.

Links : Wipe & Clean Munt

Rechts : Wipe & Clean Classic